26 Ekim 2009 Pazartesi

ÇİSE'CE...

Kreş mi?..........
Ev mi?...........
Çise'ce.......
Anane:Daha kış altı ay kasım,aralık,ocak,şubat,mart,nisan,
Çise:anane nisan bizim araba nisan sen bilmiyormusun(babasının arabasının markasını (nissan) ananesinin konuşmasıyla ona hatırlatan) bir çocuğa evde nakdar verimli olabilirim ne verebilirim?
Anne:leptopda Çise'ye harfleri öğretirken C(çok sevdiğikuzeni Cansu'nun Csi),Ç, Çise'nin Ç si,D (yine çok sevdiği kuzeni Duru'nun )Dsi diye öğretiyor.
Çise:Anne bak c,ç,d gerçekte bizim gibi beraber yaşıyorlar(d,ç,c sıra olarak yanyana,Cansu,Çise,Duru kuzen oldukları için sürekli beraberler Çise'nin bağlantısı bu.
Hoşlanmıyorum,muhteşem,iğrenç
bir fikrim var kelimelerini kullanan ,her yemekte mutlaka afiyet olsun, eline sağlık diyen,balıkların yemini benim her gün unutmama rağmen bana hatırlatan,erkek arkadaşı tuvalete gidince peşişinden gizlice gidip ayakta çişini yaptığını gözlemleyip aynı şekilde çiş yapmaya çalışan ,bende onun gibi bip
(pipi yani)istiyorum diye ağlıyan,kızım erkeklerde bip,kızlarda tusuni olur markette başka yerde satılmaz dediğimiz dede babasına dönenerek markette satılmıyorsa o zaman sen seninkini ver diyen vb.... bir çocuğa be evde ne verebilirim ne kadar verimli olabilirim,daha küçük olduğundan, üç yaşını doldurmadığından ve busene çalışmayıp evde olduğumdan kreş olayınında erken olduğunu düşünüyorum, ama bu tür diyaloglar karşısındada şaşırıp kalıyorum.N eyse bu kış da hayırlısıyla geçsin evde anneyle,annenin yetebildiği aktivitelerle seneye kreş yolu bize gözükür eminim....

4 yorum:

eda güler dedi ki...

akıllı kuzum çok akıllı maşallah ona, ama annesi daha erken kreş için bencede...

Adsız dedi ki...

kocaman maşallah presesime ,ona laf yetiştirmek zor annesi...

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

şimdiki çocukların maşallahı var.
zehir gibi hepsi.
madem evdesin bu sene de yanında ol bari.Birlikte doya doya vakit geçirin.

meleklerim ve ben dedi ki...

Bence de bu sene verme kreşe Fatmacım.Evdeymişsin hemde dolu dolu vakit geçirin prensesimle.
Kocaman maşallah çok öptüm.

nazar değmesin

nazar değmesin
maşşallah

MERHABA BEN ÇİSE ARSLAN HOŞGELDİNİZ...(MAŞŞALLAHDEMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN)

:)

İLK GÜNDEN BU GÜNE İYİKİ VARSIN ÇİSE'MİZ.

Hakkımda