5 Ocak 2009 Pazartesi

CANIM BABİŞKOM.....

Canım babam,keltoş babam(aslında babamın azda olsa saçı var ama annem böyle dazlak,saçları sıfır seviyormuş, eee babamda hep öyle geziyor:))) çok seviyorum seni çooook,her akşam kapıyı zevkle açıyorum,işden gelince terliklerini zevkle veriyorum,çok güzel oynuyoruz, canım babam....EEE babalar ve kızlarının arasındaki sevgi eskiden beri dillere destanmış bakın okuyun ........





BABALAR VE KIZLARI:



0 yaşında Baba : Ne kadar da güzel. Şimdi bu küçücük şey benim kızım mı? Gözleri de bana ne kadar çok benziyor. Kızı : Bu gözlerini benden hiç ayırmayan adam babam olsa gerek.



5 yaşında Baba : Prensesim benim, güzel kızım. Söyle bakalım baban sana ne alsın? Kızı : En çok babamı seviyorum. Babam, niye annemle uyuyor? Hep benimle uyusun, başkasını sevmesin.



10 yaşında Baba : Gittikçe yaramaz oluyor, kime çekti bu kız? Kızı : Ben babama aşığım. Büyüyünce babam gibi erkekle evleneceğim. Babam bu ay harçlığımı arttırır mı?



15 yaşında Baba : Ne kadar da çabuk büyüdü. Eve de gittikçe geç kalmaya başladı, bu gidişle başına kötü bir şey gelecek. Sanırım daha sert konuşmalıyım. Kızı : Babam yüzünden arkadaşlarımla istediğim kadar vakit geçiremiyorum. Bana baskı uygulamasından nefret ediyorum. Ne zaman özgür olacağım?



20 yaşında Baba : Artık sözümü dinlemiyor. Benden giderek uzaklaşıyor. Kendi parasını da kazanmaya başladı ya, bana ihtiyacı kalmadı tabii. Uzun zamandır tatlı bir-iki laf geçmedi aramızda zaten. Evi de sürekli erkekler arıyor. Galiba kızım elden gidiyor. Kızı : Her dediğime alınıyor, beni bir türlü anlamıyor. Hele geçen gün giydiğim mini eteğe karışmasına ne demeli? Evden ayrılıp, kendi hayatımı kurmalıyım. Çocuk muamelesi görmekten bıktım artık!



25 yaşında Baba : Bir gün bunun olacağını biliyordum. İşte evleniyor. Zaten aramız eskisi gibi değildi. Şimdi bir de kocası var. Prensesim beni terkediyor. Kızı : Böyle bir günde bile o mutsuz ifadeyi takınmasının ne lüzumu var ki? Biliyorum, onu bir türlü içine sindiremedi. Bu yüzden yapıyor. Kendi hayalindeki damat değil ya! Sanki birlikte yaşayacak olan o.



30 yaşında Baba : Çok az görüşüyoruz. Daha sık biraraya gelsek ne iyi olur. Hem torunlarımı da özlüyorum. Kendi arkadaş çevrelerinden fırsat bulup da bize gelemiyorlar ki... Kızı : Babamları da çok ihmal ediyorum galiba. Yine telefonda çok üzgün geldi sesi. Haftasonu onlara süpriz yapmak en iyisi.



40 yaşında Baba : Kızım, benim entellektüel düzeyimi yeterli bulmuyor. Ona göre çağın gerisinde düşünüyormuşum. Oysa küçükken derslerine hep ben yardım ederdim. Anlayamadığı bütün problemleri bana sorardı. Şimdi beni beğenmiyor. Bir daha onunla asla politik tartışmalara girmeyeceğim. Kızı : Babam giderek daha da çocuk gibi davranıyor. Sürekli bir şeylerden yakınıyor. Gerçi son zamanlarda sağlığı da iyi değil ama. Ya ona bir şey olursa? Zaten hiçbir zaman dilediği gibi bir evlat da olamadım.



45 yaşında Baba : Kızımın mutlu bir yuvası olması ne güzel. Gözüm arkada gitmeyeceğim. Her şeyi kendi başardı. Onunla gurur duyuyorum. Kızı : Babam için çok endişeleniyorum. Onu kaybetmeye hazır değilim. İlaçlarını da hep ihmal ediyor zaten. Allah'ım onu benden alma!



50 yaşında Baba : Dünyada mutlu kal kızım ! Kızı : Seni çok özleyeceğim ve arayacağım babacığım. Şimdi ben kime danışacağım, kim yardım edecek bana? Ne olur gittiğin yerde çok mutlu ol. Ve hep yanımda olduğunu hissettir, ne bileyim ben, arada sırada işaretler yolla mesela. Ah babacığım! Sensiz nasıl yaşayacağım?



55 yaşında Kadın : Sen gideli, seni daha iyi anlıyorum babacığım. Keşke seni hiç üzmeseydim demeyeceğim, çünkü "keşke"lerin hiçbir şeyi değiştiremeyeceğini biliyorum. Yine de beni duyuyorsan, lütfen seni üzdüğüm her gün için çok ama çok pişman olduğumu bil olur mu? Seni çok seviyorum babacığım, keşke sana bunu daha sık söyleyebilseydim
...

20 yorum:

inci ve annesi dedi ki...

gerçekten özel bir bağ var babalarıyla kızlarının aralarında bir lokma inci nin bile babası gelince hareketleri değişiyo çok mutlu oluyor kıkır kıkır fıkır fıkır oluyo
şimdi yazarken fark ettim ay benden sıkılıyo mu ki bu kızzzz :(

Adsız dedi ki...

babalar ve kızlarıın bağı gerçekten dillere destan allah ayırmasın kimseyi...

Adsız dedi ki...

güzel bir yazı babamızın annemizin bütün büyüklerimizin eğerii bilmem lazım minik kuzum çok şekersin

minikkelebeğim dedi ki...

Çok güzel bir yazı Gerçekten babalar ve kızlarının arasındaki bag inanılmaz Kızlar babacı olur derlerdıde ınanmazdım ama duruda gördüm:) Çisecim bir ömür boyu annen ve babanla mutlu bir hayat sürmeni dilerim çok tatlısın...

çise ve annesi... dedi ki...

annelerin hakkı ödenmez tabi ama,zoru biz başarıyoruz kaymağını babalarmı yiyor Binnur ne dersin...

çise ve annesi... dedi ki...

teşekkür ederiz Ayşe güzel dileklerin Duru sen ve babanız için de geçerli...

çise ve annesi... dedi ki...

Duru Cansu aminnnnnnnn...haklısın Yasemin bütü büyüklerin değerini bilmemiZ lazım....

meleklerim ve ben dedi ki...

Babalar ve kızlarının arasındaki bu özel bağı ben zaman zaman çok kıskanıyorum Fatmacım ne yalan söyleyeyim....
Rabbim tüm yavruları anasından babasından ayırmasın inşallah....

siyap dedi ki...

ah şu baba-kız sevgisi...
ceren de akşam babasının anahtar sesini duydu mu,kapı daha açılmadan kapının yanına gidiyor kahkahalar eşliğinde
aşık bu kızlar babişlerine...

çise ve annesi... dedi ki...

kıskanma Dilek bizim babalar ve kızları arasıa girmemiz mümkünmü hehe...aminnnn...

çise ve annesi... dedi ki...

aynen Serap çok büyük aşk var baba kız arasında,kahkahalarıda hiç eksilmesin.....

Adsız dedi ki...

kıskanmamak mümkünmü bu aşkı....

muko dedi ki...

çok duygulandım yazını okurken,bu sıra babamı kaybetme korkusu yaşıyorum,çok kötü oldum şu an
babam benim içinde çok çok ama çok özel bir yerde,çok seveiyorum onu..

fotoğraflarda çok güzel,rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım...

çise ve annesi... dedi ki...

amin cümlemizin canım.inşallah babanda eski sağlığına kavuşur muko teyzesi...

уαѕємin... dedi ki...

Allahım babalarıyla doya doya yaşamalarını nasip etsin kuzularımızın

gülümseyerek okudum canım

sevgilerr

çise ve annesi... dedi ki...

amin Yasemin'cim aminnnnn.....

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Fatma Hanım ne güzel bizi ziyaret etmeniz.İnanın çok mutlu olduk.Biz sizi sık sık ziyaret etmek için listemize ekledik.Bu arada evet kız çocukları babalarına aşık resmen.Benim kızlarımdan bir tanesi babasının peşinden ayrılmıyor.Çok düşkün ona ve hayran hayran bakıyor.İyi ki iki kızım var.Diğeri de bana kalıyor.:))
Görüşmek üzere..

çise ve annesi... dedi ki...

bizde sevindik ziyaretinize ikizlerinizi zevkle takip edicez sevgiler...

GeCe dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
GeCe dedi ki...

ne kadar güzel bir yazı sanki kendi hayatımı okudum izleyiciler bölümünü eklerseniz biz de sizi izlemeye alalım

nazar değmesin

nazar değmesin
maşşallah

MERHABA BEN ÇİSE ARSLAN HOŞGELDİNİZ...(MAŞŞALLAHDEMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN)

:)

İLK GÜNDEN BU GÜNE İYİKİ VARSIN ÇİSE'MİZ.

Hakkımda