OCAK Sebze:
Kereviz, lahana, brüksel lahanası, brokoli, havuç, pırasa, ıspanak, pazı,
karaturp, kırmızı turp. Meyve: Elma, nar, portakal, armut, ayva, greyfurt.
ŞUBAT Sebze: Brokoli, brüksel lahanası,
karnabahar, pazı, hindibağ, ıspanak, pırasa, pancar, defne yaprağı, havuç, frenk
soğanı, turp. Meyve: Elma, portakal, muz, armut, greyfurt, ayva.
MART Sebze: Ispanak, havuç, pırasa,kırmızı turp,
brokoli. Meyve: Elma, muz
NİSAN Sebze: Taze soğan, taze sarımsak,
kuşkonmaz,taze kekik, bakla, marul. Meyve: Can erik
MAYIS Sebze: Enginar,
bakla, madı
mak,
semizotu,
papatya,
ebegümeci,
domates,
salatalık.
Meyve:
Çilek,
yeşil erik,
maltaeriği, dut.
HAZİRAN Sebze: Enginar,
taze patates,
tazefasulye,
bakla (
ayın
ortası
na kadar),
bezelye,
kabak,
sivribiber,
domates,
salatalık,
kuzu ı
spanak,
semizotu,
rezene,
marul,
üzüm yaprağı,
taze soğan,
tazesarı
msak,
dereotu,
dolmalık
biber,
çalı
fasulyesi.
Meyve:
Kiraz,
yeşil erik,
malta eriği, kayısı, şeftali, dut.
TEMMUZ Sebze: Domates, salatalık, bezelye,
dereotu, kum havucu, taze fasulye, kuzu ıspanak, kabak, patlıcan, semizotu,
sivribiber, dolmalık biber, çalı fasulyesi, barbunya fasulyesi. Meyve: Kayısı,
şeftali, kavun, sarı erik, karpuz, ahududu, vişne.
AĞUSTOS Sebze: Domates,
salatalık,
patlıcan,
dolmalık
biber,
çarliston biber,
sivribiber,
taze fasulye,
barbunya fasulyesi,
kabak, mısır, kırmızı
salçalık
biber.
Meyve: Kayısı,
kavun, kırmızı
erik,
şeftali,
vişne,
böğürtlen,
karpuz,
incir,
mürdüm eriği, üzüm.
EYLÜL Sebze: Mantar, patlıcan, mısır, pazı,
biberiye, barbunya fasulyesi, kabak, dolmalık biber, kırmızı salçalık biber.
Meyve: Mürdüm eriği, fındık, kavun, karpuz, incir, üzüm.
EKİM Sebze: Mantar, fındık, ceviz, ıspanak, yer
elması, pırasa, lahana, kıvırcık salata, kırmızı turp, karnabahar, havuç. Meyve:
Armut, ceviz, üzüm, elma, greyfurt, mandalina, muz.
KASIMSebze: Balkabağı, kabak, lahana, kereviz,
pırasa, yer elması, havuç, ıspanak, karnabahar, pazı. Meyve: Ceviz, kestane,
üzüm, elma, muz, mandalina, nar, armut, kivi, greyfurt, Trabzon hurması.
ARALIK Sebze: Balkabağı, lahana, yer elması,
pırasa, brüksel lahanası, karnabahar, ıspanak, kereviz, havuç, pazı, kara
lahana. Meyve: Elma, mandalina, portakal, nar, armut, muz, kivi, kestane,